Nusnäs byggdegård

Nusnäs byggdegård ligger ca 1 mil söder om Mora vackert beläget med närhet till Siljan. Nusnäs bygdegård går att hyra till fest, kalas, sammanträden eller barnkalas.

Behöver du lokal att inhysa en fest i är nusnäs bygdegård ett ypperligt förslag. Här finns det plats för 160 sittande gäster då finns självklart porslin till alla. Om du vill ha en mindre tillställning finns det möjlighet att hyra lilla salen eller puben i källaren. Har du långväga gäster på din fest finns det övernattningsmöjligheter i bygdegården. Eller så kan du bara hyr våra bord om du vill.

Skall ni ha läger eller kanske delta i någon av Vasaloppen och är ett större sällskap finns det övernattningsmöjligheter till sällskap upp till 50 personer. Då sover ni alla i en skön tältsäng det enda ni behöver ha med er är sängkläder. Eller så kanske ni är ett litet sällskap som behöver övernattnings möjligheter så går det självklart också bra. Eller så kan du hyra en säng av oss om du vill.

Är ni en förening som behöver ha sammanträden så finns det möjlighet att hyra bygdegården det finns tre olika storlekar av salar att hyra.

Tycker du att barnkalas kan vara lite besvärliga att ha hemma. Då kan du hyra vårat barnrum som barnen kan leka i och en trappa upp finns lilla salen där det finns bra möjlighet att servera fika till barnen. I barnrummet finns det rutschkana, bollhav, koja och leksaker.

FESTER

Lilla salen +kök                   600 kr/dygn

Puben +kök                         600 kr/dygn

Stora+lilla salen+kök         1000 kr/dygn

Hela bygdegården             1500 kr/dygn

Barnkalas                                200 kr/dygn

SAMMANTRÄDEN

Lilla salen                                350 kr/tillfälle

Stora salen                              700 kr/tillfälle

AUKTIONER, LOPPIS EL DYLIKT

Stora salen                                1300 kr/dygn

LOGI

Vuxna (18 år) med tillgång till kök         200 kr/natt & person

Ungdom                                                         150 kr/natt & person

ÖVRIGT

Hyra bord + 8 stolar                                         100kr/dygn

Säng                                                                     100 kr /dygn

Kaffe                                                                        10 kr/kopp

För uthyrning och information:
Anna-Lena Fernström
Tel: 070-587 61 97
nusnasbygdegard@hotmail.se

Always keep in mind that you are getting a specialist on the newspaper writing scene and help with research paper it will have an effect on your reputation.